KookJij

Bruschetta met tomaat en ansjovis

Een heerlijk bruschetta met tomaat en ansjovis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Gerechten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bruschetta met tomaat en ansjovis te bereiden

Halveer de tomaten, bestrijk ze met wat olie en gril 5-6 minuten direct op halfhoog vuur tot ze zijn geblakerd. Zet ze daarna apart.
Gril het brood 2-3 minuten direct op halfhoog vuur tot het geroosterd is, draai het een keer om.
Haal het van de gril.

Wrijf de bruschetta's in met de tenen knoflook. Verdeel de tapenade erover en leg er 2 halve tomaten op, een basilicumblad en 2 ansjovisfilets op. Breng op smaak met de peper.
Besprenkel met wat olijfolie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst