Recept
« Terug naar recepten
Bruschetta met tomaat en mozzarella
PT10M
Bruschetta met tomaat en mozzarella
Een heerlijk bruschetta met tomaat en mozzarella recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
8 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruschetta met tomaat en mozzarella te bereiden
Verwarm de oven voor op 220° C. Snij de ciabatta's diagonaal in 12 à 15 sneetjes. Rooster de sneetjes licht. Besmeer ze met tomatenpuree (of pesto). Snij de mozzarella in plakjes en verdeel over de broodjes. Leg de broodjes op een bakplaat, bestrooi ze met de kruiden en peper en besprenkel met wat olijfolie. Schuif de bakplaat ± 5 minuten in het midden van de voorverwarmde oven om de mozzarella te laten smelten.