Recept
« Terug naar recepten
Budino di melone con crema di limone
PT20M
Budino di melone con crema di limone
Een heerlijk budino di melone con crema di limone recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaans kookboek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Budino di melone con crema di limone te bereiden
Met de mixer mix je de meloen fijn. Zet het vruchtvlees op het vuur. Als het begint te koken, voeg je de suiker en gelatine (die je in koud water geweekt en uitgeknepent hebt) toe. Meng goed dooreen.
Laat afkoelen en voeg de stijfgeklopte room toe.
Meng hier 4 vormpjes mee en laat tenminste 3 uur afkoelen in de koelkast.
Voor de citroencreme klop je de room halfstijf. Meng er de poedersuiker, de geraspte schil en het citroensap aan toe.
Op koude borden leg je een spiegel van de creme. Leg er de puddinkjes op. Of je serveert de puddinkjes met de citroencreme apart erbij.
Laat afkoelen en voeg de stijfgeklopte room toe.
Meng hier 4 vormpjes mee en laat tenminste 3 uur afkoelen in de koelkast.
Voor de citroencreme klop je de room halfstijf. Meng er de poedersuiker, de geraspte schil en het citroensap aan toe.
Op koude borden leg je een spiegel van de creme. Leg er de puddinkjes op. Of je serveert de puddinkjes met de citroencreme apart erbij.