Recept
« Terug naar recepten
Bumbu Thailand
PT30M
Bumbu Thailand
Een heerlijk bumbu thailand recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bumbu Thailand te bereiden
*Doe alle ingredienten bij elkaar in de keukenmachine en draai hiervan een gladde homogene pasta.
*Fruit deze pasta aan in bv een wok in 3 of meer eetlepels rijst olie tot de pasta heerlijke geuren gaat afgeven.
*Op dit moment is de bumbu gereed voor gebruik:
Deze hoeveelhei bumbu is bijvoorbeeld goed voor --->
- 1 kilogram vlees
- 1 kilogram kip
- 1 kilogram gehakt (half om half of andere mengsels)
- 1 kilogram worstevlees (= 600 gram varkensgehakt gemengd (niet gekneed of verkneed!!!) 400 gram zeer klein gesneden varkensbuikvet)
*Fruit deze pasta aan in bv een wok in 3 of meer eetlepels rijst olie tot de pasta heerlijke geuren gaat afgeven.
*Op dit moment is de bumbu gereed voor gebruik:
Deze hoeveelhei bumbu is bijvoorbeeld goed voor --->
- 1 kilogram vlees
- 1 kilogram kip
- 1 kilogram gehakt (half om half of andere mengsels)
- 1 kilogram worstevlees (= 600 gram varkensgehakt gemengd (niet gekneed of verkneed!!!) 400 gram zeer klein gesneden varkensbuikvet)