Recept
« Terug naar recepten
Cajun Crumble Fish
PT15M
Cajun Crumble Fish
Een heerlijk cajun crumble fish recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
kookknipsels (recept uit het zuiden van de VS)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cajun Crumble Fish te bereiden
Gril voorverwarmen (hoogste stand).
Bonen en maïs goed uit laten lekken (overgebleven bonen en maïs: zie info).
De vis in blokjes verdelen en met de cajunkruiden bestrooien.
De boter/margarine in het koekenpannetje laten smelten (niet te bruin laten worden) en hierin de gekruide vis samen met de kidneybonen en de maïs en de appel op laag vuur ongeveer 10 minuten zachtjes verwarmen.
Meng ondertussen het paneermeel met 0,5 tl cajunkruiden en wat zout en peper.
Het vismengsel overdoen in de ingevette ovenschaal, bestrooien met het paneermengsel en 1 el boter/margarine in vlokjes erover verdelen.
Schuif de schotel onder de gril zodat het verwarmd wordt en het paneermeel lichtbruin is geroosterd.
Bonen en maïs goed uit laten lekken (overgebleven bonen en maïs: zie info).
De vis in blokjes verdelen en met de cajunkruiden bestrooien.
De boter/margarine in het koekenpannetje laten smelten (niet te bruin laten worden) en hierin de gekruide vis samen met de kidneybonen en de maïs en de appel op laag vuur ongeveer 10 minuten zachtjes verwarmen.
Meng ondertussen het paneermeel met 0,5 tl cajunkruiden en wat zout en peper.
Het vismengsel overdoen in de ingevette ovenschaal, bestrooien met het paneermengsel en 1 el boter/margarine in vlokjes erover verdelen.
Schuif de schotel onder de gril zodat het verwarmd wordt en het paneermeel lichtbruin is geroosterd.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
Zelf hou ik van wat kruidiger, dus gebruik ik iets meer cajunkruiden.
fabita zegt: