Recept
« Terug naar recepten
Cake met geitenkaas en zalm
PT20M
Cake met geitenkaas en zalm
Een heerlijk cake met geitenkaas en zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cake met geitenkaas en zalm te bereiden
Snij de kaas en de zalm in blokjes, klop de eieren los, voeg de bloem toe, peper en zout.
Voeg geleidelijk aan de olie toe en de melk, vervolgens de gemalen kaas de zalm en geitenkaas.
Breng alles in een ingevette cakevorm en bak gedurende 45 min op 180 graden.
Voeg geleidelijk aan de olie toe en de melk, vervolgens de gemalen kaas de zalm en geitenkaas.
Breng alles in een ingevette cakevorm en bak gedurende 45 min op 180 graden.
jolande zegt: