KookJij

Cake met geitenkaas en zalm

Een heerlijk cake met geitenkaas en zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 12 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Cake
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cake met geitenkaas en zalm te bereiden

Snij de kaas en de zalm in blokjes, klop de eieren los, voeg de bloem toe, peper en zout.
Voeg geleidelijk aan de olie toe en de melk, vervolgens de gemalen kaas de zalm en geitenkaas.
Breng alles in een ingevette cakevorm en bak gedurende 45 min op 180 graden.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jolande

jolande zegt:
Lekker.