Recept
« Terug naar recepten
Cake uit de magnetron
PT15M
Cake uit de magnetron
Een heerlijk cake uit de magnetron recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - Cake
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kreeg het toen ik nog geen magnetron had........
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cake uit de magnetron te bereiden
Splits het ei en meng het het eigeel door de kwark samen met de citroenschil, maïzena, stukjes appel en de rozijntjes.
Klop het eiwit met de suiker stijf.
Bedek de bodem v.e.kleine vuurvaste schaal met de restant koek(jes) of cake. Werk het stijfgeslagen eiwit door de appelkwark, dek af met magnetronfolie en 4 min. bakken op 700 W.
Nog een minuutje laten staan, bestrooien met kandijsuiker.
Klop het eiwit met de suiker stijf.
Bedek de bodem v.e.kleine vuurvaste schaal met de restant koek(jes) of cake. Werk het stijfgeslagen eiwit door de appelkwark, dek af met magnetronfolie en 4 min. bakken op 700 W.
Nog een minuutje laten staan, bestrooien met kandijsuiker.
Mijn kookverhaal (Barbara Metz)
Heb je vóór je gaat eten al iets lekkers voor straks bij de koffie. Héérlijk!!
cathy zegt: