Recept
« Terug naar recepten
Camembertsoep
PT30M
Camembertsoep
Een heerlijk camembertsoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
sonja dejonckheere
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Zuivel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
janine bischops : Soep op de stoep
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Camembertsoep te bereiden
Snipper de uien en snijd de aardappelen in stukjes.Daarna lichtjes stoven in de boter. Water, bouillonblokjes en de camembert toevoegen.
20 minuten zachtjes laten koken.Het vel van de kaas verwijderen en bij de soep voegen. De beschuiten en de peterselie bijvoegen, eventjes laten sudderen en het geheel mixen.
Kruiden met peper en zout naar smaak.
Versieren met peterselie.
20 minuten zachtjes laten koken.Het vel van de kaas verwijderen en bij de soep voegen. De beschuiten en de peterselie bijvoegen, eventjes laten sudderen en het geheel mixen.
Kruiden met peper en zout naar smaak.
Versieren met peterselie.
Han zegt:
waarschijnlijk bedoeld, schimmellaag verwijderen en de kaas toevoegen.
Wat is er mis met de schimmellaag?:?