Recept
« Terug naar recepten
Campari Sorbet
PT120M
Campari Sorbet
Een heerlijk campari sorbet recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Campari Sorbet te bereiden
Breng de campari samen met de vruchtensappen aan de kook. Los de suiker hierin op en laat dit enkele minuten trekken. Voeg, van het vuur af, de voorgeweekte blaadjes gelatine toe en laat dit oplossen. Koel de massa af en draai er in de sorbetiére ijs van. Sla de eiwitten in een vetvrije kom stijf. Voeg, vlak voordat het ijs klaar is, het stijfgeslagen eiwit toe en draai verder tot ijs.