Recept
« Terug naar recepten
Candied Chilies - Geconfijte pepers
PT150M
Candied Chilies - Geconfijte pepers
Een heerlijk candied chilies - geconfijte pepers recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Complete Chilli Pepper Book
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Candied Chilies - Geconfijte pepers te bereiden
Was de pepers goed en snij ze in stukken. Verwijder de zaadlijsten en de zaden.
Breng vervolgens het water aan de kook met de suiker er in. (gelijke delen, dus 1 liter water met 1 kg suiker). Hoeveel suikerwater wat je nodig hebt, hangt van de hoeveelheid pepers af welke je wilt confijten.
Zodra het suikerwater goed kookt, voeg je de pepers toe en laat deze 20 minuten koken.
Haal na 20 minuten de pepers uit het suikerwater en leg ze op een, met bakpapier beklede bakplaat, en doe ze 2 uur in de oven op 90 graden.
Als je ze uit de oven hebt gehaald, laat je ze op de bakplaat afkoelen. Zodra de pepers afgekoeld zijn haal je ze nog even door de poedersuiker.
Breng vervolgens het water aan de kook met de suiker er in. (gelijke delen, dus 1 liter water met 1 kg suiker). Hoeveel suikerwater wat je nodig hebt, hangt van de hoeveelheid pepers af welke je wilt confijten.
Zodra het suikerwater goed kookt, voeg je de pepers toe en laat deze 20 minuten koken.
Haal na 20 minuten de pepers uit het suikerwater en leg ze op een, met bakpapier beklede bakplaat, en doe ze 2 uur in de oven op 90 graden.
Als je ze uit de oven hebt gehaald, laat je ze op de bakplaat afkoelen. Zodra de pepers afgekoeld zijn haal je ze nog even door de poedersuiker.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
HarryLohr zegt:
Anna zegt:
Enne.....zie toch hier en daar wat zaadjes, hoor:p:p Lijkt me lekker, misschien nog een toefje roomkaas erop, als tapas;);)
fabita zegt: