Recept
« Terug naar recepten
Cannelloni
PT150M
Cannelloni
Een heerlijk cannelloni recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerda Lamers
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Ovenschotels
- > Bijgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Dit recept heb ik afgeleid van een recept uit het boek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cannelloni te bereiden
Verwarm de oven voor op180°C.
Breng de ingrediënten voor de saus aan de kook en laat het 10 minuten zachtjes pruttelen, niet te veel inkoken.
Meng in een schaal/kom de ingrediënten voor de vulling en vul de Cannelloni voorzichtig met de handen.
Vet de ovenschaal in met boter of olijfolie.
Schep de helft van de saus in de ovenschaal en leg er de gevulde Cannelloni op. Schep de rest van de saus eroverheen. Bedek de saus met de plakjes Cheddar, de in plakjes gesneden Mozzarella. Meng de Parmezaanse en extra belegen kaas door elkaar en bedek de schotel hiermee.
Dek de schotel af met aluminiumfolie en bak hem 60 minuten in de oven. Verwijder de folie, verhoog de temperatuur naar 200°C en bak nog 15/25 minuten tot de bovenkant goudbruin is. Deze tijd is geen vast gegeven, dus het is opletten geblazen.
Breng de ingrediënten voor de saus aan de kook en laat het 10 minuten zachtjes pruttelen, niet te veel inkoken.
Meng in een schaal/kom de ingrediënten voor de vulling en vul de Cannelloni voorzichtig met de handen.
Vet de ovenschaal in met boter of olijfolie.
Schep de helft van de saus in de ovenschaal en leg er de gevulde Cannelloni op. Schep de rest van de saus eroverheen. Bedek de saus met de plakjes Cheddar, de in plakjes gesneden Mozzarella. Meng de Parmezaanse en extra belegen kaas door elkaar en bedek de schotel hiermee.
Dek de schotel af met aluminiumfolie en bak hem 60 minuten in de oven. Verwijder de folie, verhoog de temperatuur naar 200°C en bak nog 15/25 minuten tot de bovenkant goudbruin is. Deze tijd is geen vast gegeven, dus het is opletten geblazen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
slaatje zegt:
hns zegt:
slaatje zegt:
:);):p:D
hns zegt:
truitje zegt: