Recept
« Terug naar recepten
Canneloni met ham
PT10M
Canneloni met ham
Een heerlijk canneloni met ham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Canneloni met ham te bereiden
1. Kook de lasagnevellen beetgaar en laat ze opdrogen op een keukenhanddoek.
2. Vermeng de mascarpone met de olijfolie en flink wat zwarte peper. Bestrijk er de lasagnevellen mee.
3. Leg er een fijne plak magere ham met ui op. Rol stevig op.
4. Serveer op een bedje van groene groenten en werk af met parmezaanschilfers.
2. Vermeng de mascarpone met de olijfolie en flink wat zwarte peper. Bestrijk er de lasagnevellen mee.
3. Leg er een fijne plak magere ham met ui op. Rol stevig op.
4. Serveer op een bedje van groene groenten en werk af met parmezaanschilfers.