KookJij

Canneloni met ham

Een heerlijk canneloni met ham recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Canneloni met ham te bereiden

1. Kook de lasagnevellen beetgaar en laat ze opdrogen op een keukenhanddoek.

2. Vermeng de mascarpone met de olijfolie en flink wat zwarte peper. Bestrijk er de lasagnevellen mee.

3. Leg er een fijne plak magere ham met ui op. Rol stevig op.

4. Serveer op een bedje van groene groenten en werk af met parmezaanschilfers.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst