Recept
« Terug naar recepten
Cappuccino van gevogelte bouillon met zalm
PT45M
Cappuccino van gevogelte bouillon met zalm
Een heerlijk cappuccino van gevogelte bouillon met zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cappuccino van gevogelte bouillon met zalm te bereiden
Maak een stevige kippenbouillon volgens basisreceot.
Zeef de soep door een neteldoek.
Snijd de zalm in blokjes van 1 cm.
Ontvel de tomaten door ze in heet water te dompelen en af te spoelen in koud water.
Snijd ze half door, haal de pitjes eruit en snijd ze vervolgens in smalle reepjes.
Snijd de basilicum in ragfijne sliertjes.
Klop de slagroom met cognac, peper en zout bijna stijf.
Verdeel over de warme borden de zalm, tomaat en de basilicum.
En schenk er de op smaak afgemaakte hete bouillon over., en op het laatst een stevige el room.
Zeef de soep door een neteldoek.
Snijd de zalm in blokjes van 1 cm.
Ontvel de tomaten door ze in heet water te dompelen en af te spoelen in koud water.
Snijd ze half door, haal de pitjes eruit en snijd ze vervolgens in smalle reepjes.
Snijd de basilicum in ragfijne sliertjes.
Klop de slagroom met cognac, peper en zout bijna stijf.
Verdeel over de warme borden de zalm, tomaat en de basilicum.
En schenk er de op smaak afgemaakte hete bouillon over., en op het laatst een stevige el room.