KookJij

Cappuccino van gevogelte bouillon met zalm

Een heerlijk cappuccino van gevogelte bouillon met zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Vis
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cappuccino van gevogelte bouillon met zalm te bereiden

Maak een stevige kippenbouillon volgens basisreceot.
Zeef de soep door een neteldoek.
Snijd de zalm in blokjes van 1 cm.
Ontvel de tomaten door ze in heet water te dompelen en af te spoelen in koud water.
Snijd ze half door, haal de pitjes eruit en snijd ze vervolgens in smalle reepjes.
Snijd de basilicum in ragfijne sliertjes.
Klop de slagroom met cognac, peper en zout bijna stijf.
Verdeel over de warme borden de zalm, tomaat en de basilicum.
En schenk er de op smaak afgemaakte hete bouillon over., en op het laatst een stevige el room.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst