Recept
« Terug naar recepten
Carbonade op West Indische Wijze uit de Slow Cooker
PT570M
Carbonade op West Indische Wijze uit de Slow Cooker
Een heerlijk carbonade op west indische wijze uit de slow cooker recept uit de caraibische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
570 min
Personen:
6 - 8 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Aruba
Keuken:
Caraibische
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carbonade op West Indische Wijze uit de Slow Cooker te bereiden
1).Smeer de crockpot van de slow cooker in met de olie en laat de rest op de bodem liggen.
2).Leg daarop de gesneden uien.
3).Doe in een kommetje de mosterd met de knoflook, peper,
kaneel en allspice en roer dat tot een pasta. Smeer hiermee het stuk vlees in en laat dat op kamertemperatuur een halfuur intrekken in de crockpot.
4).Giet daarna de bouillon of het water in de crockpot,doe het deksel er goed op en zet op LOW.
5).Laat dit 7 1/2 uur z'n gang gaan en haal het vlees er dan uit. Gooi de inhoud van de crockpot weg, behalve de uien en doe vlees en uien weer terug in de crockpot.
6).Overgiet met de favoriete BBQ saus ,doe het deksel er op en zet op HIGH en laat dat 1 1/2 uur z'n gang gaan.
7).Verdeel het vlees en de saus in porties en doe dat op de voorverwarmde borden.
2).Leg daarop de gesneden uien.
3).Doe in een kommetje de mosterd met de knoflook, peper,
kaneel en allspice en roer dat tot een pasta. Smeer hiermee het stuk vlees in en laat dat op kamertemperatuur een halfuur intrekken in de crockpot.
4).Giet daarna de bouillon of het water in de crockpot,doe het deksel er goed op en zet op LOW.
5).Laat dit 7 1/2 uur z'n gang gaan en haal het vlees er dan uit. Gooi de inhoud van de crockpot weg, behalve de uien en doe vlees en uien weer terug in de crockpot.
6).Overgiet met de favoriete BBQ saus ,doe het deksel er op en zet op HIGH en laat dat 1 1/2 uur z'n gang gaan.
7).Verdeel het vlees en de saus in porties en doe dat op de voorverwarmde borden.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Geef er rijst (of aardappelpuree) bij en bv kousenband.