Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio bieten
PT5M
Carpaccio bieten
Een heerlijk carpaccio bieten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
marion johansen
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio bieten te bereiden
Wikkel een geitenkaasje met een plakje spek ( of magere ham ) en bak deze heel even om en om, even laten afkoelen
snij de ( reeds gare ) biet in dunne plakjes en drapeer het over een bord.
Doe in het midden een "plukje "sla ( evt met wat slasaus ).
Hier boven op leg je de lauw warme geiten kaas met spek en strooi wat pijnboom pitjes over de bietjes.
Evt garneren met 3 kleine gedroogde tomaatjes.
Heerlijk!
snij de ( reeds gare ) biet in dunne plakjes en drapeer het over een bord.
Doe in het midden een "plukje "sla ( evt met wat slasaus ).
Hier boven op leg je de lauw warme geiten kaas met spek en strooi wat pijnboom pitjes over de bietjes.
Evt garneren met 3 kleine gedroogde tomaatjes.
Heerlijk!
Mijn kookverhaal (marion johansen)
Ik heb dit voorgerecht gerecht een keer voor € 15 bij een restaurant gegeten en het was heerlijk, even zelf thuis knutselen en voila!
joop van rij zegt: