Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio met mosselen
PT15M
Carpaccio met mosselen
Een heerlijk carpaccio met mosselen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio met mosselen te bereiden
Leg de carpaccio op 4 borden. Doe het citroensap, de mosterd, de olijfolie en de
kappertjes in een weck- of jampot. Sluit de pot en schud tot een gladde vinaigrette.
Breng op smaak met zout en peper.
Maak een fijne salade van de slamelange, de mosselen en de citroenvinaigrette. Verdeel de
salade over de carpaccio.
Schaaf van het stukje kaas mooie flinters boven de borden en maal er nog wat peper over.
Serveer de carpaccio met het ciabatta.
kappertjes in een weck- of jampot. Sluit de pot en schud tot een gladde vinaigrette.
Breng op smaak met zout en peper.
Maak een fijne salade van de slamelange, de mosselen en de citroenvinaigrette. Verdeel de
salade over de carpaccio.
Schaaf van het stukje kaas mooie flinters boven de borden en maal er nog wat peper over.
Serveer de carpaccio met het ciabatta.