Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van rammenas
PT15M
Carpaccio van rammenas
Een heerlijk carpaccio van rammenas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van rammenas te bereiden
Schil de rammenas en snijd in fijne plakjes.
Blancheer de tuinbonen, laat schrikken onder koud water. Dop de tuinbonen.
Leg de rammenasplakjes op het bord, lichtjes opgeplooid. Verdeel de tuinbonen erover. Werk af met olijfolie, zeezout, piment. Garneer met de scheutjes.
Blancheer de tuinbonen, laat schrikken onder koud water. Dop de tuinbonen.
Leg de rammenasplakjes op het bord, lichtjes opgeplooid. Verdeel de tuinbonen erover. Werk af met olijfolie, zeezout, piment. Garneer met de scheutjes.