Recept
« Terug naar recepten
Gemarineerde varkenshaasjes
PT720M
Gemarineerde varkenshaasjes
Een heerlijk gemarineerde varkenshaasjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
720 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Marinades
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gemarineerde varkenshaasjes te bereiden
Snijd de varkenshaasje in gelijke stukken en verwijder de pezen en het te veel aan vet.
Ajuin in fijne blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Dit alles in een schaal.
Voeg de kruiden, porto en olijfolie toe, wentel het vlees goed in de marinade.
Zet onder gesloten deksel +/- 12 uur in de koeling.
Bak het vlees naar wens.
Van de marinade kan je een saus bereiden.
Ajuin in fijne blokjes snijden.
Look zeer fijn snijden.
Dit alles in een schaal.
Voeg de kruiden, porto en olijfolie toe, wentel het vlees goed in de marinade.
Zet onder gesloten deksel +/- 12 uur in de koeling.
Bak het vlees naar wens.
Van de marinade kan je een saus bereiden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.