Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van rosbief met frambozendresing
PT10M
Carpaccio van rosbief met frambozendresing
Een heerlijk carpaccio van rosbief met frambozendresing recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Berni Albers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
710 kCal energie
17 Gram eiwit
8 Gram vet
7 Gram koolhydraten
17 Gram eiwit
8 Gram vet
7 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Cas Spijkers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van rosbief met frambozendresing te bereiden
Was en snij de friséesla fijn en verdeel deze over een platte ovalen schaal.
Leg hier dakpansgewijs de rosbiefplakjes op en maal de peper erover.
Maak de dressing:
klop de azijn, honing, kwark en jam goed door elkaar.
Schep hier en daar een beetje van de dressing op de rosbief.
Bestrooi het geheel met de parmezaanse kaas.
Leg hier dakpansgewijs de rosbiefplakjes op en maal de peper erover.
Maak de dressing:
klop de azijn, honing, kwark en jam goed door elkaar.
Schep hier en daar een beetje van de dressing op de rosbief.
Bestrooi het geheel met de parmezaanse kaas.