Recept
« Terug naar recepten
Hapje: carpaccio van runds
PT5M
Hapje: carpaccio van runds
Een heerlijk hapje: carpaccio van runds recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Hapje: carpaccio van runds te bereiden
Maak een dressing van olijfolie, mosterd, peper, zout en honing.
Leg de scheutjes op de lepels dresseer de carpaccio erop, druppel de dressing erover werk af met de kaas.
Serveer zeer fris.
Leg de scheutjes op de lepels dresseer de carpaccio erop, druppel de dressing erover werk af met de kaas.
Serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
apu zegt: