Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van runderhaas met roze-peperdressing
PT25M
Carpaccio van runderhaas met roze-peperdressing
Een heerlijk carpaccio van runderhaas met roze-peperdressing recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van runderhaas met roze-peperdressing te bereiden
Meng de azijn en de olie met de roze pepertjes in een hoge beker en klop alles met de staafmixer tot een gebonden dressing.
Zeef de dressing en breng hem op smaak met poedersuiker en zout.
Was de sla, verwijder de grote nerven en droog de sla.
Neem de borden en verdeel hierop de sla.
Leg de plakjes ossenhaas op de sla en rasp hierover een kleine hoeveelheid Parmezaanse kaas
( persoonlijk doe ik altijd krullen ).
Besprenkel het geheel met nog een kleine hoeveelheid dressing.
Zeef de dressing en breng hem op smaak met poedersuiker en zout.
Was de sla, verwijder de grote nerven en droog de sla.
Neem de borden en verdeel hierop de sla.
Leg de plakjes ossenhaas op de sla en rasp hierover een kleine hoeveelheid Parmezaanse kaas
( persoonlijk doe ik altijd krullen ).
Besprenkel het geheel met nog een kleine hoeveelheid dressing.