Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van tonijn met gefrituurde knoflook
PT45M
Carpaccio van tonijn met gefrituurde knoflook
Een heerlijk carpaccio van tonijn met gefrituurde knoflook recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van tonijn met gefrituurde knoflook te bereiden
De tonijn moet of flinterdun gesneden worden en dan verder geplet worden, of half bevroren met een snij machine gesneden worden. Alvorens we de tonijn op de borden draperen, bestrijken we de borden met een mengsel van goede olijfolie en peper.
Dan strooien we er de fijngehakte bieslook, truffel en selderij over. Verder versieren we met een paar krullen Parmezaanse kaas, wat kervel en basilicum blaadjes. Om tenslotte de gefrituurde plakjes knoflook er op te leggen en wat grof zeezout erover te strooien. .
Serveren:
Dan strooien we er de fijngehakte bieslook, truffel en selderij over. Verder versieren we met een paar krullen Parmezaanse kaas, wat kervel en basilicum blaadjes. Om tenslotte de gefrituurde plakjes knoflook er op te leggen en wat grof zeezout erover te strooien. .
Serveren: