Lekker op gebakken vis. Snij een plakje van de boter en leg dit op gebakken vis. Ook lekker bij grill en bbq-gerechten, ook vlees.
Als ik een restje vlees heb, warm ik dat ook wel eens op in wat van deze gesmolten boter.
Recept
« Terug naar recepten
Cashew-olijvenboter
PT10M
Cashew-olijvenboter
Een heerlijk cashew-olijvenboter recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Spanje
Keuken:
Europese
Bron:
oude knipsels
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cashew-olijvenboter te bereiden
De cashewnoten in de blender klein hakken (of fijnmalen als je dat liever hebt.)
De olijven heel klein snijden. De noten en olijven en alle andere ingrediënten door de boter roeren.
Maak dan van de boter een rol en rol dit strak op in huishoudfolie. Leg dit in de koelkast om wat te harden.
De olijven heel klein snijden. De noten en olijven en alle andere ingrediënten door de boter roeren.
Maak dan van de boter een rol en rol dit strak op in huishoudfolie. Leg dit in de koelkast om wat te harden.
flavia zegt: