KookJij

Cassata carlofortina

Een heerlijk cassata carlofortina recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: ciao italia
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cassata carlofortina te bereiden

Met een elektrische mixer meng je de ricotta met de suiker en de rhum. Als het mengsel glad en crèmig is , voeg je de gekonfijte schil toe en laat het geheel 2 uur rusten in de koelkast.
Was en reinig de bosvruchten. Leg ze in een pannetje, voeg rhum en suiker toe en laat 10 - 13 minuten koken.
Leg wat saus op individuele borden en leg er in het midden een stukje cassata op.
Versier met wat blaadjes munt.



Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst