Recept
« Terug naar recepten
Cassata carlofortina
PT40M
Cassata carlofortina
Een heerlijk cassata carlofortina recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
ciao italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cassata carlofortina te bereiden
Met een elektrische mixer meng je de ricotta met de suiker en de rhum. Als het mengsel glad en crèmig is , voeg je de gekonfijte schil toe en laat het geheel 2 uur rusten in de koelkast.
Was en reinig de bosvruchten. Leg ze in een pannetje, voeg rhum en suiker toe en laat 10 - 13 minuten koken.
Leg wat saus op individuele borden en leg er in het midden een stukje cassata op.
Versier met wat blaadjes munt.
Was en reinig de bosvruchten. Leg ze in een pannetje, voeg rhum en suiker toe en laat 10 - 13 minuten koken.
Leg wat saus op individuele borden en leg er in het midden een stukje cassata op.
Versier met wat blaadjes munt.