Recept
« Terug naar recepten
Saus : Dragon
PT20M
Saus : Dragon
Een heerlijk saus : dragon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Saus : Dragon te bereiden
Boter laten warm worden , de fijn gesneden sjalotten , look en dragon toevoegen laat deze even stoven voeg peper , honing en wijn toe laat inkoken.
Dit alles door een zeef en terug opkoken.
Indien nodig bijkruiden en binden met bindmiddel voor donkere sauzen .
Dit alles door een zeef en terug opkoken.
Indien nodig bijkruiden en binden met bindmiddel voor donkere sauzen .