Recept
« Terug naar recepten
casselerib met appels.
PT20M
casselerib met appels.
Een heerlijk casselerib met appels. recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jo schraven
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
duitsland
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe casselerib met appels. te bereiden
Het vlees afspoelen,droogdeppen inkerven en de knoflook erin steken en peper.In ovenschaal leggen en de appelschijfjes rondom het vlees leggen.De boter in klontjes over de appels verdelen,zout peper en citroen.Afdekken met folie,8 min, op 650 watt in de magnetron laten koken.Afgedekt laten staan.De grill verwarmen.de crème fraiche over de appels gieten,ongeveer 6 min.grillen.Serveren met aard.puree en spruitjes.
Mijn kookverhaal (Jo schraven)
Een heerlijk wintergerecht.