Recept
« Terug naar recepten
Cassoulet
PT45M
Cassoulet
Een heerlijk cassoulet recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Donna Visser
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cassoulet te bereiden
Verhit de olie en een hapjespan en bak de saucages 4 tot 5 minuten tot ze bruin en bijna gaar zijn. Voeg de uien en de groene paprika toe en bak een paar minuutjes mee. Roer er daarna de tomaten, rode kidneybonen, rijst, chilipoeder, sambal en koenjit doorheen en laat dit 5 minuten sudderen.
Voeg er geleidelijk de bouillon aan toe en evt. wat zout en peper en laat dit ongeveer nog 3 minuten sudderen.
Voeg er geleidelijk de bouillon aan toe en evt. wat zout en peper en laat dit ongeveer nog 3 minuten sudderen.
mdc zegt:
Cassoulet is geen Belgisch produkt.Het is een specialiteit van Castelnaudary (Languedoc-Roussillon);)
Groetjes :)
Martine