KookJij

Cavoletti alla pizzaiola (Italiaanse spruitjes)

Ik heb geen idee of dit ook een bestaand Italiaans recept is maar het zou zomaar kunnen van niet ;) :) :P Ik had de bedoeling om met mijn hoofdgerecht van aardappelen, vlees en groenten op de Italiaanse toer te gaan maar toen bleek dat ik alleen spruitjes had liggen heb ik er naar eigen idee dit van gemaakt.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cavoletti alla pizzaiola (Italiaanse spruitjes) te bereiden

  1.  Maak de spruitjes schoon en kook ze 10 minuten. Giet ze af en laat ze uitlekken in een vergiet.
  2. Doe ze in een ovenschaal en verdeel en de kleine tomaatjes en de in halve ringen gesneden rode ui overheen.
  3. Schep de saus erover en de in schijven gesneden mozzarella. Bestrooi met de oregano, peper en zout en giet er voorzichtig een beetje balsamico overheen.
  4. Strooi de Parmezaanse kaas erover en zet de schaal ongeveer 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Via deze link kun je het basisrecept tomatensaus vinden
https://www.kookjij.nl/recepten/basisrecept-tomatensaus

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst