Recept
« Terug naar recepten
Champagne-rozen spoom
PT20M
Champagne-rozen spoom
Een heerlijk champagne-rozen spoom recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Champagne-rozen spoom te bereiden
Schep (bij voorkeur met een steker voor meloenbolletjes) 3 kleine bolletjes sorbetijs in een champagneflate.
Doe een of twee rozenblaadjes en een blaadje munt in ieder glas.
Schenk de champagne er langzaam op. Proost!
Doe een of twee rozenblaadjes en een blaadje munt in ieder glas.
Schenk de champagne er langzaam op. Proost!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
maartje zegt:
Renee zegt:
Eveline zegt:
Maar bedankt voor de tip!
Anke Engelaar zegt:
Ik heb deze vorig jaar gemaakt en die onbespoten rozenblaadjes, die zijn niet te krijgen. Ik heb de rozenblaadjes gewassen en gebruikt. Persoonlijk ziet het er mooi uit, maar ik kan niet zeggen dat het noodzakelijk is!!
Hij is inderdaad erg lekker!!!
natasha ilona appelman zegt: