Recept
« Terug naar recepten
Champagne sorbet met aardbeien
PT45M
Champagne sorbet met aardbeien
Een heerlijk champagne sorbet met aardbeien recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
- > Dranken - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Frankrijk
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champagne sorbet met aardbeien te bereiden
Laat de gelatineblaadje in lauw water weken. Breng het water en de suiker aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken. Haal van het vuur en roer er, nadat de suikersiroop voldoende afgekoeld is, de champagne en de citroensap onder. Roer de gelatineblaadje eronder en zorg dat alles goed opgelost is. Laat de sorbet verder afkoelen en draai daarna af in ijsmachine. Vul een champagneglas half met de champagnesorbet en vul aan met in vieren gesneden aardbeien. Dien direct op.
Ronny zegt: