Recept
« Terug naar recepten
Champagnemousse
PT30M
Champagnemousse
Een heerlijk champagnemousse recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Katrien Permentier
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champagnemousse te bereiden
Klop de slagroom tot de helft op.
Klop de eiwitten stijf, samen met de suiker, en roer ze dan voorzichtig door de slagroom.
Verwarm de champagne en los de gelatineblaadjes erin op.
Roer het dan ook onder het mengsel. Verdeel in glazen en laat het afkoelen in de koelkast.
Serveer met verse bosbessen.
Klop de eiwitten stijf, samen met de suiker, en roer ze dan voorzichtig door de slagroom.
Verwarm de champagne en los de gelatineblaadjes erin op.
Roer het dan ook onder het mengsel. Verdeel in glazen en laat het afkoelen in de koelkast.
Serveer met verse bosbessen.