Recept
« Terug naar recepten
Champignon-kaassoep
PT15M
Champignon-kaassoep
Een heerlijk champignon-kaassoep recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
- > Soepen - met Zuivel
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignon-kaassoep te bereiden
Maak champignonsoep zoals aangegeven op de verpakking. Zodra de soep kookt de kipfilet en champignons erdoor doen.
5 minuutjes laten koken op laag vuurtje en dan 3/4 van het bakje roomkaas erdoor roeren. blijven roeren tot de kaas helemaal in de soep is gesmolten.
Serveren in bord dan nog theelepeltje roomkaas midden in het bord op de soep leggen. Bestrooien met beetje peterselie.
5 minuutjes laten koken op laag vuurtje en dan 3/4 van het bakje roomkaas erdoor roeren. blijven roeren tot de kaas helemaal in de soep is gesmolten.
Serveren in bord dan nog theelepeltje roomkaas midden in het bord op de soep leggen. Bestrooien met beetje peterselie.