Recept
« Terug naar recepten
Champignons à l’escargot
PT20M
Champignons à l’escargot
Een heerlijk champignons à l’escargot recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
jumbo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignons à l’escargot te bereiden
Snij de uien in ringen en snipper de teentjes knoflook zo fijn mogelijk.
Fruit de uien in wat boter en voeg de kruidenboter-kruiden toe.
Doe de hele champignons erbij en laat deze 10 minuten smoren (met de deksel op de pan).
Bind het kookvocht met zoveel aangemengde bloem als nodig en breng op smaak met peper en aromat of bouillonpoeder.
Roer er vervolgens de slagroom en peterselie door.
Verwarm de grill voor. Schep de champignons met wat saus in eenpersoons vuurvaste potjes of schaaltjes en bestrooi ze rijkelijk met de gemalen kaas.
Laat het gerecht kleuren onder de grill.
Serveren met stokbrood en kruidenboter.
Fruit de uien in wat boter en voeg de kruidenboter-kruiden toe.
Doe de hele champignons erbij en laat deze 10 minuten smoren (met de deksel op de pan).
Bind het kookvocht met zoveel aangemengde bloem als nodig en breng op smaak met peper en aromat of bouillonpoeder.
Roer er vervolgens de slagroom en peterselie door.
Verwarm de grill voor. Schep de champignons met wat saus in eenpersoons vuurvaste potjes of schaaltjes en bestrooi ze rijkelijk met de gemalen kaas.
Laat het gerecht kleuren onder de grill.
Serveren met stokbrood en kruidenboter.