Recept
« Terug naar recepten
Champignons-en tuinkerssandwiches
PT15M
Champignons-en tuinkerssandwiches
Een heerlijk champignons-en tuinkerssandwiches recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Engeland
Keuken:
Europese
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignons-en tuinkerssandwiches te bereiden
Voorbereiden: De champignons schoonmaken,fijnhakken en met citroensap besprenkelen.In een koekepan de olie verhitten en hierin de fijngehakte champignons 2 min.bakken zonder dat ze gaan verkleuren.Op smaak brengen met peper, zout en worcestershiresauce.Laten afkoelen.De korstjes van de boterhammen snijden.
Bereiden:De boterhammen met de boter besmeren.De gebakken champidnons over 2 boterhammen verdelen.De tuinkers afknippen en over de chamignons verdelen.De 2 andere boterhammen met boter ingesmeerd op de boterhammen leggen.De boterhammen schuin snijden.
Bereiden:De boterhammen met de boter besmeren.De gebakken champidnons over 2 boterhammen verdelen.De tuinkers afknippen en over de chamignons verdelen.De 2 andere boterhammen met boter ingesmeerd op de boterhammen leggen.De boterhammen schuin snijden.