Recept
« Terug naar recepten
Champignons gevuld met slakken
PT20M
Champignons gevuld met slakken
Een heerlijk champignons gevuld met slakken recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignons gevuld met slakken te bereiden
Verhit de boter op middelhoog vuur in een koekepan.Voeg de champignons toe en laat ze 2-3 min.per kant bakken.Neem de champignonhoeden uit de koekepan en leg ze in een vuurvaste schaal.Verhit de olie in de koekepan,voeg de sjalotjes,peterselie,slakken en de groene pepers toe en laat het 2-3 min.op een hoog vuur bakken .Bestrooi royaal met peper en niet met zout.Vul de champignonhoeden met het slakkenmengsel.Bestrooi ze met paneermeel en zet ze 2 tot 3 min onder de voorverwarmde grill.Leg op ieder bordje 4 champignonshoedjes en versier het met een toefje peterselie en wat schijfjes citroen.