Klik op foto om te vergroten.
Deze groentenschotel kan zowel met vis als vlees geserveerd worden.
Recept
« Terug naar recepten
Champignons, goudajuin met curry
PT15M
Champignons, goudajuin met curry
Een heerlijk champignons, goudajuin met curry recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignons, goudajuin met curry te bereiden
Maak de goudajuintjes zuiver.
Courgette in smalle reepjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Stoof de goudajuintjes samen met de champignons even aan in boter voeg limoensap toe.
Kruiden met currrypoeder en gedroogde salie, voeg room en Boursin toe, laat even inkoken en als laatste de courgette toevoegen. Serveer zeer warm.
Courgette in smalle reepjes snijden.
Champignons in schijven snijden.
Stoof de goudajuintjes samen met de champignons even aan in boter voeg limoensap toe.
Kruiden met currrypoeder en gedroogde salie, voeg room en Boursin toe, laat even inkoken en als laatste de courgette toevoegen. Serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
slaatje zegt:
derbyke zegt:
slaatje zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt:
derbyke zegt: