Chapelure = paneermeel.
Eitje vers van de pers een doodgewoon vers ei.
Recept
« Terug naar recepten
Eenpansgerecht met kip- aardappel en groenten
PT45M
Eenpansgerecht met kip- aardappel en groenten
Een heerlijk eenpansgerecht met kip- aardappel en groenten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eenpansgerecht met kip- aardappel en groenten te bereiden
Meng de groenten en aardappelen goed onder elkaar en leg deze in een beboterde hittebestendige schotel.
Maak van het kippengehakt gemengd met het ei, chapelure en satékruiden kleine balletjes bak deze bruin aan in boter.
De kippendijen evenzeer kruiden met de satékruiden en aanbakken aan alle kanten.
Leg deze op de groenten - aardappelmengsel .
Room en Boursin mengen en over het gerecht gieten.
Zet de schotel afgedekt met aluminium in een voorverwarmde oven op 200°C laat ± 45 min. bakken.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Maak van het kippengehakt gemengd met het ei, chapelure en satékruiden kleine balletjes bak deze bruin aan in boter.
De kippendijen evenzeer kruiden met de satékruiden en aanbakken aan alle kanten.
Leg deze op de groenten - aardappelmengsel .
Room en Boursin mengen en over het gerecht gieten.
Zet de schotel afgedekt met aluminium in een voorverwarmde oven op 200°C laat ± 45 min. bakken.
Serveer dit gerecht zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Liliane zegt:
derbyke zegt:
Liliane zegt: