Recept
« Terug naar recepten
Champignons in buideltjes
PT45M
Champignons in buideltjes
Een heerlijk champignons in buideltjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignons in buideltjes te bereiden
Maak de champignons schoon en verdeel de iets grotere in 2 delen.
Bak de champignons in wat boter.
Voeg na even gebakken te zijn de fijngehakte peterselie toe, wat knoflook uit de knijper en fijngehakte bieslook.
Breng op smaak met zout en peper.
Laat nog even bakken.
Verdeel de gebakken champignons over de flensjes.
Maak van rollen aluminiumfolie draadjes.
Pak nu de randen van de flensjes bij elkaar en bind dicht met de draadjes aluminiumfolie.
Bestijk de beursjes met gesmolten boter.
Zet ze een kwartier in een oven van 160°C.
Bedek de bodem van 4 bordjes met tomatensaus en zet op elk bordje een beursje in het midden.
Bak de champignons in wat boter.
Voeg na even gebakken te zijn de fijngehakte peterselie toe, wat knoflook uit de knijper en fijngehakte bieslook.
Breng op smaak met zout en peper.
Laat nog even bakken.
Verdeel de gebakken champignons over de flensjes.
Maak van rollen aluminiumfolie draadjes.
Pak nu de randen van de flensjes bij elkaar en bind dicht met de draadjes aluminiumfolie.
Bestijk de beursjes met gesmolten boter.
Zet ze een kwartier in een oven van 160°C.
Bedek de bodem van 4 bordjes met tomatensaus en zet op elk bordje een beursje in het midden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Liske zegt:
enilorac zegt:
Misschien ook dicht te binden met heel even gekookte sprietjes bieslook? Dat is nog eetbaar ook!
Groet,
Enilorac
ineke zegt: