Het boek beschrijft als eerste de spaghetti koken, dan afgieten en koud spoelen. Vervolgens de garnalen bakken en apart zetten. De saus maken en dan alles bij elkaar en goed verwarmen. Is ook een manier.
Heb je minder tijd, dan kun je i.p.v verse tomaten te snijden ook een blikje tomatenblokjes er voor in de plaats toevoegen.
Recept
« Terug naar recepten
Spaghetti met verse, kruidige, romige tomatensaus en grote garnalen
PT30M
Spaghetti met verse, kruidige, romige tomatensaus en grote garnalen
Dit gerecht staat beschreven in het boek : "Lekker Snel ". Ik heb de bereidingswijze aangepast. Wij houden er niet zo van om alles in de wok door elkaar te husselen bij een gerecht als dit. Het is geen moeilijk gerecht, maar wel verdraaid lekker en met een calorische waarde van slechts 469 kcal.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
469 kCal energie
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Lekker snel Aangepast gerecht qua bereidingswijze.
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Spaghetti met verse, kruidige, romige tomatensaus en grote garnalen te bereiden
- Verwarm een scheutje olie in de pan en fruit de ui en de knoflook een paar minuten aan.
- Voeg de blokjes tomaten toe.
- Voeg de bieslook toe.
- Verkruimel het halve groentebouillonblokje boven de pan , zodra er vocht uit de tomaten komt.
- Voeg dan de kookroom toe en laat alles in enkele minuten inkoken en voeg driekwart van de gesnipperde peterselie toe.
- Kook ondertussen de spaghetti in water , waarin de andere helft van het bouillonblokje is opgelost, volgens de bereidingswijze op de verpakking gaar .
Verdeel de spaghetti over 2 borden , verdeel er de saus over en eveneens de garnalen.
Bestrooi met de rest van de peterselie en geniet.