Recept
« Terug naar recepten
Champignons met romige vulling
PT15M
Champignons met romige vulling
Een heerlijk champignons met romige vulling recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Koken, lekker natuurlijk !
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignons met romige vulling te bereiden
Maak de knolselderij schoon en stoom gaar. Maak intussen de champignons schoon en ontdoe ze van de steeltjes.
Pureer de gare knolselderij (de puree mag in geen geval te vochtig zijn) en breng op smaak met peper, zure room en kruidenzout. Schep een lepeltje puree in elk champignonhoedje.
Leg een klein blokje blauwe kaas op de puree en plaats de champignonhoeden op een ingevette bakplaat. Bak 5 minuten in een voorverwarmde oven (180°C), de kaas mag lichtjes kleuren. Serveer warm.
Tips: u kan de puree een dag vooraf klaarmaken. U kan de blauwe kaas vervangen door kruidenkaas of peperkaas afdrukken
Pureer de gare knolselderij (de puree mag in geen geval te vochtig zijn) en breng op smaak met peper, zure room en kruidenzout. Schep een lepeltje puree in elk champignonhoedje.
Leg een klein blokje blauwe kaas op de puree en plaats de champignonhoeden op een ingevette bakplaat. Bak 5 minuten in een voorverwarmde oven (180°C), de kaas mag lichtjes kleuren. Serveer warm.
Tips: u kan de puree een dag vooraf klaarmaken. U kan de blauwe kaas vervangen door kruidenkaas of peperkaas afdrukken
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
liske zegt:
doortje zegt: