Recept
« Terug naar recepten
Champignonsoep met paprika
PT30M
Champignonsoep met paprika
Een heerlijk champignonsoep met paprika recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignonsoep met paprika te bereiden
Snij de champignons in dunne schijfjes, de prei in ringen en de paprika in fijne reepjes. Verhit de boter en fruit hierin de groenten, kruiden met peper en zout en bloem toevoegen. Giet al roerende bouillon erbij en laat het geheel onder deksel 10 minuten sudderen. Breng de soep op smaak met peper en zout. Klop de eierdooier los in de room en voeg bij de soep, dien zeer warm op.
Mijn kookverhaal (Jeannine Van Immerseel)
Doe bij de eierdooier en de room een pollepel soep en giet het dan bij de rest.