Dit heb ik eens voorgeschoteld gekregen in het hotel kasteel '' Du pont d'Oye''
Recept
« Terug naar recepten
Champignons,spinazie met Parmezaanse kaas
PT15M
Champignons,spinazie met Parmezaanse kaas
Een heerlijk champignons,spinazie met parmezaanse kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ayse (Y)
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
59
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignons,spinazie met Parmezaanse kaas te bereiden
Spoel de spinazie goed af en scheur hem in kleine stukjes, laat hem goed uitlekken.
Snijd de champignons vlak voor het serveren in dunne plakjes.
Doe ze met het citroensap op de azijn in de kom.
Roer er wat zout en peper door en schep de champignons over de spinazie.
Besprenkel de salade met de olijfolie, leg de Parmezaanse kaas erop en voeg flink wat peper toe.
Snijd de champignons vlak voor het serveren in dunne plakjes.
Doe ze met het citroensap op de azijn in de kom.
Roer er wat zout en peper door en schep de champignons over de spinazie.
Besprenkel de salade met de olijfolie, leg de Parmezaanse kaas erop en voeg flink wat peper toe.
ayse zegt:
Groetjes Ayse:D