Recept
« Terug naar recepten
Chicken tonight
PT30M
Chicken tonight
Een heerlijk chicken tonight recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chicken tonight te bereiden
Snij de kip in stukken en bak deze in boter aan alle kanten bruin aan.
Champignons in vier snijden.
Courgette in blokjes snijden .
Paprika in blokjes snijden .
Ajuin in blokjes snijden.
Voeg deze groenten evenzeer de zilveruitjes bij de kip en kruid met cajun en de graanmosterd , roer goed om terwijl men de room toevoegd . Laat op een zacht vuur gaar sudderen .
Serveer zeer warm .
Champignons in vier snijden.
Courgette in blokjes snijden .
Paprika in blokjes snijden .
Ajuin in blokjes snijden.
Voeg deze groenten evenzeer de zilveruitjes bij de kip en kruid met cajun en de graanmosterd , roer goed om terwijl men de room toevoegd . Laat op een zacht vuur gaar sudderen .
Serveer zeer warm .
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Dit gereccht kan met aardappelen , pasta of rijst geserveerd worden .
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
derbyke zegt: