Recept
« Terug naar recepten
Chili Con Carne
PT50M
Chili Con Carne
Een heerlijk chili con carne recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
henny hoornenborg
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Mexico
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chili Con Carne te bereiden
De gedroogde bonen 1 nacht laten weken,
afgieten en spoelen.
Kook de bonen met laurier,kruidnagels een bouillonblokje en look.
Stoof de ui , de american of het gehakt toevoegen en losroeren.
De parika`s toevoegen en even laten stoven.
De gepelde tomaten toevoegen.
Kruiden met paprikapoeder,cayennepeper, oregano,peper en zout.
De bonen afgieten, laurier en kruidnagel verwijderen en onder het vlees roeren.
Samen nog even laten pruttelen.
Opdienen met rijst.
Smakelijk!
afgieten en spoelen.
Kook de bonen met laurier,kruidnagels een bouillonblokje en look.
Stoof de ui , de american of het gehakt toevoegen en losroeren.
De parika`s toevoegen en even laten stoven.
De gepelde tomaten toevoegen.
Kruiden met paprikapoeder,cayennepeper, oregano,peper en zout.
De bonen afgieten, laurier en kruidnagel verwijderen en onder het vlees roeren.
Samen nog even laten pruttelen.
Opdienen met rijst.
Smakelijk!