Recept
« Terug naar recepten
Chili con Quorn
PT35M
Chili con Quorn
Een heerlijk chili con quorn recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
evyquorn.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chili con Quorn te bereiden
Fruit de fijngesneden ui en look aan in olijfolie.
Snij de courgette en aubergine in kleine blokjes, bestrooi met wat zout en laat een half uurtje uitlekken.
Voeg het Quorn gehakt toe en laat meebakken met de ui en look. Voeg vervolgens ook de aubergine en courgette, de bonen, de tomaten uit blik, de tomatenpuree, de pepers, de groentebouillon, de witte wijn en het water toe. Laat het geheel een 20-tal minuten zachtjes pruttelen op een matig vuur.
Voeg ondertussen de komijn en de pili-pili toe. Breng op smaak met wat peper en zout.
Dien eventueel op met nacho’s en zure room.