Recept
« Terug naar recepten
Chili Jam II
PT780M
Chili Jam II
Een heerlijk chili jam ii recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
780 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Sauzen & dressings - Koud
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Famile die in Hong Kong heeft gewerkt en gewoond.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chili Jam II te bereiden
*Doe tomaten en suiker in een grote sauspan met dikke bodem en laat dit gedurende 12 uur staan.
*Doe daarna de andere ingrediënten er bij, breng aan de kook, zet het vuur lager en laat de massa 75 minuten pruttelen.
*Zet de staafmixer er in en laat afkoelen.
*Doe daarna de andere ingrediënten er bij, breng aan de kook, zet het vuur lager en laat de massa 75 minuten pruttelen.
*Zet de staafmixer er in en laat afkoelen.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
*Te gebruiken voor alles en nog wat, vooral de gegrillde, gebarbequede en geroosterde gerechten.