Recept
« Terug naar recepten
Chili Olie
PT10M
Chili Olie
Een heerlijk chili olie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Harry Löhr
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen idee
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chili Olie te bereiden
Doe de gedroogde pepers in het flesje.
Vul het flesje af met olie.
Laat het flesje minimaal 2 week op een donkere koele plek liggen/staan om de smaken goed tot elkaar te laten komen.
Vul het flesje af met olie.
Laat het flesje minimaal 2 week op een donkere koele plek liggen/staan om de smaken goed tot elkaar te laten komen.
Mijn kookverhaal (Harry Löhr)
Ik hou van pittig eten, en dacht dan kan ik ook zelf wel chiliolie maken. Het is een heel simpel maar lekker recept! Tevens kan je het ook variëren met andere pepersoorten. Ik hou zelf wel 1 mdm Jeanette aan, omdat dit een zeer scherpe peper is.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
djmagich zegt:
djmagich zegt: