Recept
« Terug naar recepten
Chili-Stroganoff
PT30M
Chili-Stroganoff
Een heerlijk chili-stroganoff recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Chili-Stroganoff te bereiden
Heeft men nog wat extra van die overheerlijke Stroganoff-saus van de Biefstuk Stroganoff van Marijke Geurts over. Geen nood! Men kan deze saus de volgende dag aanwenden om er een heerlijke Chili-variant van te maken.
Vooraleerst bruint men het gehakt vooraf of men voegt soyagehakt naar keuze toe. Vervolgens fruit men een rode paprika met een paar teentjes knoflook in een weinig olijfolie. Roer er vervolgens de gekookte bruine bonen, de saus met een weinig Cayenne peper door het gerecht en klaar is Kees! Eet er vervolgens wat gekookte rijst bij.
Vooraleerst bruint men het gehakt vooraf of men voegt soyagehakt naar keuze toe. Vervolgens fruit men een rode paprika met een paar teentjes knoflook in een weinig olijfolie. Roer er vervolgens de gekookte bruine bonen, de saus met een weinig Cayenne peper door het gerecht en klaar is Kees! Eet er vervolgens wat gekookte rijst bij.