Recept
« Terug naar recepten
Chilimacaroni con carne
PT30M
Chilimacaroni con carne
Dit is een heerlijke eenpansmaaltijd die bij (bijna) iedereen in de smaak valt.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Oostenrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Wiebe Andringa kalenderkookboek 1991
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chilimacaroni con carne te bereiden
- Kook de macaroni volgens aanwijzingen op het pak.
- Bak het gehakt rul en lichtbruin.
- Fruit de ui, paprika en knoflook bij het gehakt.
- Voeg de tomaten toe, het chilipoeder, en zout en peper naar smaak.
- Laat dit mengsel 15 minuten pruttelen.
- Roer de macaroni dan toe met de bonen.
- Laat goed doorwarmen en breng verder op smaak.
- Bak het gehakt rul en lichtbruin.
- Fruit de ui, paprika en knoflook bij het gehakt.
- Voeg de tomaten toe, het chilipoeder, en zout en peper naar smaak.
- Laat dit mengsel 15 minuten pruttelen.
- Roer de macaroni dan toe met de bonen.
- Laat goed doorwarmen en breng verder op smaak.
Mijn kookverhaal (Liske Stienen)
Dit is een heerlijke eenpansmaaltijd die bij (bijna) iedereen in de smaak valt. Je kunt het op smaak brengen met bijvoorbeeld verse kruiden, extra sambal voor de liefhebber of een scheut nam pla (vissaus, je proeft de vis niet maar wel het zilte, zoutige)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Kruidenvrouwke zegt:
AnnikaT zegt:
mikaela zegt:
gwulff zegt:
Robert zegt:
Els Meeuwsen zegt:
Gr. Els