KookJij

Chilisaus.

Een heerlijk chilisaus. recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: indische kookcursus
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chilisaus. te bereiden

Pel de knoflook en wrijf ze samen met de rawits fijn in de vijzel. Snijd de rode lombok heel fijn. Fruit de knoflook, de rawits en de lombok in de olie. Voeg 3 1/2 dl. water, de tomatenketchup, de suiker en de bouillontabletten toe. Maak het aardappelmeel aan met 1 eetl. water en voeg het al roerende toe aan de saus. Maak de saus af op een zoetzure smaak en laat ze afkoelen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Sjourd Janssen

Sjourd Janssen zegt:
Hallo Marijke,
Mag ik weten waarom je twee soorten lomboks gebruikt, want twee rawits is heet genoeg, toch?

Mvg.

Sjourd